sc Heerenveen - Vitesse
22 oktober, 16:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Eerste ‘Abe’s Priuwerij’ groot succes

Gepubliceerd op 1 februari 2017 12:08
Eerste ‘Abe’s Priuwerij’ groot succes

In Feanplaza werd dinsdag de eerste ‘Abe’s Priuwerij’ gehouden. Er kwamen bijna 400 gasten af op de culinaire proeverij. Een groot succes dat navolging verdient, vindt commercieel manager Henk Bloemers. ‘Ik denk dat we hier een jaarlijks terugkerende traditie van moeten maken.’

De opzet kwam volledig uit de verf. In samenwerking met de horecapartners werd een ontspannen netwerkavond geboden met cocktails, wijnen, muziek en luxe proeverijen. Door middel van een hapjesroute lieten de food- en horecasponsors van sc Heerenveen zich van hun beste kant zien. Voor liefhebbers van lekker eten en drinken was het smullen geblazen.

Divers aanbod

Van Iberische ribfingers, bijzondere bieren, Beerenburg kaas, bief van het Frysk Weide rund, Riperkrite kaassoep, verrukkelijke cocktails, speciale koffie, amusehapjes, borrelquiche, biologische wijnen tot een puntzakje friet, er was geen nee te koop. Het aanbod was heel divers en van hoge kwaliteit.

‘Het was een perfecte avond,’ is Henk Bloemers meer dan tevreden. ‘Onze horecapartners hebben hun beste beentje voorgezet om zich te profileren en presenteren aan onze zakenclubleden. Die hebben op hun beurt genoten van al het lekkers dat geboden werd.’

De proeverij was ook bedoeld om de OSSH-leden met elkaar in contact te brengen en ook dat doel is volgens Henk Bloemers geslaagd. ‘Het was gezellig en laagdrempelig. De mensen kwamen makkelijk met elkaar in contact. Gezien de positieve reacties denk ik dat we hier een vervolg aan moeten geven. We zijn vooral ook blij met de grote opkomst.’

Ard Schenk

Oud-schaats coryfee Ard Schenk was uitgenodigd om een presentatie te geven over goede voeding voor de moderne ondernemer. ‘De eerste 40 jaar past het lichaam op ons, daarna moeten wij op ons lichaam passen,’ duidde Schenk het belang van een gezond eetpatroon.

Met gezond eten alleen ben je er niet, hield Ard Schenk de zaal voor. Ook beweging is belangrijk voor de drukke ondernemer. ‘Minimaal vijf minuten per uur.’ Daarnaast moet er tijd zijn om te ontspannen. ‘Leg die telefoon weg en zorg dat je de stress uit je lichaam haalt,’ aldus Schenk die soms moeite had om de aandacht van de zaal vast te houden. ‘Dat kan ik me voorstellen met al dat lekkers hier.’

  • proeverij-OSSH-jan-2017(1).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(2).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(3).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(4).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(5).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(6).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(7).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(8).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(9).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(10).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(11).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(12).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(13).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(14).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(15).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(16).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(17).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(18).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(19).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(20).jpg
  • proeverij-OSSH-jan-2017(21).jpg