sc Heerenveen - Excelsior
24 februari, 19:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Februari/maart: drie keer thuis, drie keer op zaterdag (1x vrije verkoop!)

Gepubliceerd op 18 februari 2018 20:00

sc Heerenveen speelde dit seizoen al dertien uitwedstrijden, dat betekent dat we de komende tijd veel thuiswedstrijden spelen. Zo staan er in de maanden februari/maart nog vier wedstrijden op het programma, waarvan drie in het Abe Lenstra stadion. Alle drie de wedstrijden worden op de favoriete zaterdagavond gespeeld. Mis het niet en kom genieten van Eredivisie-voetbal in het Abe Lenstra stadion!

IMG_9994

sc Heerenveen - Excelsior, zaterdag 24 februari (19.45 uur)

Voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior geldt vrije verkoop. Dit betekent dat de kaarten voor iedereen beschikbaar zijn. Koop je kaarten voor dit duel hier, via de officiële sc Heerenveen-app of in de Feansjop.

sc Heerenveen - Willem II, zaterdag 3 maart (20.45 uur)

Voor de thuiswedstrijd tegen Willem II geldt een (s)cc-verplichting van 1 op 8. Per club- of seizoenkaart kun je acht kaarten (bij)kopen. Koop je kaarten voor dit duel hier, via de officiële sc Heerenveen-app of in de Feansjop.

sc Heerenveen - FC Utrecht, zaterdag 17 maart (20.45 uur)

Voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht geldt een (s)cc-verplichting van 1 op 8. Per club- of seizoenkaart kun je acht kaarten (bij)kopen. Koop je kaarten voor dit duel hier. Via de officiële sc Heerenveen-app of in de Feansjop.

1