NAC Breda - sc Heerenveen
29 april, 14:30 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Competitieprogramma definitief vastgesteld

Gepubliceerd op 15 juni 2017 16:40
Competitieprogramma definitief vastgesteld

Het competitieprogramma voor de Eredivisie en Jupiler League is door de KNVB definitief vastgesteld. Voor sc Heerenveen begint het seizoen op zondag 13 augustus met een uitduel tegen FC Groningen. Zaterdag 19 augustus staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Heracles Almelo is dan te gast in het Abe Lenstra stadion.

De Friezen sluiten op zaterdag 23 december de eerste helft van het seizoen af met een uitduel tegen AZ. Het voetbaljaar 2018 begint op 20 januari met een uitwedstrijd tegen Vitesse. sc Heerenveen eindigt het seizoen met een thuisduel tegen Feyenoord (6 mei).

sc Heerenveen komt voor de winterstop 18 maal in actie. De ploeg van trainer Jurgen Streppel krijgt van de traditionele top drie PSV en Ajax (10 september en 1 oktober) eerst op bezoek en speelt op woensdag 13 december in De Kuip tegen Feyenoord.

De Friezen spelen voor de winterstop in een tijdsbestek van acht weken twee maal tegen AZ. De Alkmaarders komen eind oktober naar Friesland, het uitduel staat gepland voor 23 december.

Klik hier voor het volledige programma.