sc Heerenveen - Heracles Almelo
19 augustus, 20:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Rabobank-Talentendagen 2017

Is het jouw droom om later in het Abe Lenstra stadion te spelen? Kom dan naar de talentendagen van sc Heerenveen! Want ook dit jaar organiseert de club weer talentendagen voor spelers en keepers uit Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel!

Heb jij talent, hou je van voetbal, doelpunten maken of juist van doelpunten voorkomen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geef je op voor de Rabobank-Talentendag voor spelers of voor keepers en wie weet zien we jou later als voetballer terug in het Abe Lenstra stadion!

Talentendag voor spelers

De Rabobank-Talentendag voor spelers is op zondag 26 maart 2017 en vindt plaats op Sportpark Skoatterwâld! Deze dag is speciaal voor jongens en meisjes geboren in 2006, 2007, 2008 of 2009.

talentendag

Talentendag voor keepers

Lijkt keepen bij een profclub je leuk? Meld je dan aan voor de speciale keepertestdag die de Voetbalacademie sc Heerenveen organiseert op zondag 2 april 2017.

Deze dag is alleen voor keepers en andere balvaste jongens en meisjes, die geboren zijn in 2005, 2006, 2007, 2008 en 2009. Dus ook als je bijvoorbeeld korfballer, handballer of basketballer bent of zelf vindt dat je best goed kunt keepen. Dit is een mooie kans om je talent eens te laten zien!

Talentendagen keepers