NAC Breda - sc Heerenveen
29 april, 14:30 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Aanvraagformulier gratis clubkaart voor thuis- en uitwedstrijden

U heeft aangegeven een gratis clubkaart voor thuis- en uitwedstrijden van sc Heerenveen te willen aanvragen. Wij verzoeken u onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. De clubkaart is gratis en zes jaar geldig.

Persoonlijke gegevens
Aanhef
Voorletter(s) *
Voornaam *
Achternaam *
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
Mobiel nummer
E-mailadres *
Geboortedatum *
In geval van verlenging: Clubkaartnummer (zie achterkant pas)
 
Ik wil graag onderstaande kaart(en) aanvragen of verlengen:
 
Bij het aanvragen van een clubkaart met recht op bezoek van uitwedstrijden dient u een recente pasfoto (geen andere 'kiekjes') toe te voegen.
Pasfoto
 
Gegevens
sc Heerenveen respecteert uw privacy en stelt alles in het werk deze te beschermen. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor doeleinden om onze dienstverlening aan u optimaal te laten verlopen (bijv. productinformatie, aanbiedingen). Wij stellen uw gegevens uitsluitend ter beschikking aan derden (o.a. sponsoren) die zijn betrokken bij het uitvoeren van onze relatie. Indien u hiertegen bezwaar heeft, kunt u dit hieronder aangeven.
 
Gebruik gegevens *
 
Opmerkingen
Eventuele opmerkingen
 
Ondertekening
Ik ben akkoord met de Standaardvoorwaarden KNVB, het Huisreglement sc Heerenveen en de Voorwaarden seizoenkaart 2012-2013. Voor zover ik hierbij een aanvraag heb gedaan voor een clubkaart met recht op bezoek van uitwedstrijden, ben ik tevens akkoord met de inhoud van het ‘Reglement uitwedstrijden sc Heerenveen’.
 
Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld