Sportief Partnership

09112019260889 FPH 7948 (1)

Sportief Partnership

Samen winnen we meer. Dat is waar het om draait bij het Sportief Partnership, een samenwerking tussen sc Heerenveen en bijna vijftig amateurverenigingen. We vinden het belangrijk dat het goed gaat met de amateurclubs uit de regio. Niet alleen omdat de spelers van de toekomst hier hun eerste stappen zetten, maar ook omdat veel van onze eigen supporters hier actief zijn.

Is jouw amateurvereniging nog geen sportief partner van sc Heerenveen? Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij contact op met jouw club:

Elkaar vooruit helpen

Onder de vlag van het Sportief Partnership werkt sc Heerenveen intensief samen met de aangesloten amateurverenigingen. Als voetbalclubs helpen we elkaar vooruit. Organisaties Clubplan Nederland en VTON staan namens sc Heerenveen klaar om de amateurverenigingen te ondersteunen bij de activiteiten.

Het Sportief Partnership is een intensieve samenwerking, waarvan alle betrokkenen de vruchten plukken. De amateurverenigingen krijgen veel en diverse handvatten aangereikt, waarmee de club zich verder kan ontwikkelen. Denk daarbij aan: themabijeenkomsten, ondersteuning voor vrijwilligers, leuke voetbalactiviteiten en aantrekkelijke acties ten bate van de clubkas.

29092018242924 DSC5893