Trainen in het stadion?

Het Abe Lenstra stadion krijgt na dit seizoen een nieuw veld. En dat is om meerdere redenen goed nieuws. Een daarvan is dat we onze sportief partners mogen uitnodigen om een training te organiseren in de voetbaltempel van Friesland. Een unieke mogelijkheid voor de jeugdspelers van onze partnerclubs.

29092018242924 DSC5893

In het pinksterweekend van zaterdag 22 tot en met maandag 24 mei en op zaterdag 29 mei is het mogelijk om een training te beleggen in het Abe Lenstra stadion. Elke sportief partner kan zich vanaf nu inschrijven om een uur lang te komen trainen.

Hoe het trainingsuur wordt ingevuld, is aan de vereniging zelf. sc Heerenveen zorgt voor goals (grote en kleine). Voor overige trainingsmaterialen zorgen de sportief partners zelf. Publiek is vanwege coronabeperkingen helaas niet toegestaan: alleen de jeugdspelers, begeleiding en chauffeurs zijn welkom in het stadion.

Geef jouw voorkeur door
Op het inschrijfformulier kun je drie voorkeursdata en -tijdstippen aan ons doorgeven. Wij doen ons best om jouw vereniging in te plannen op een van jouw drie keuzes. Ook zijn er mogelijkheden om deze unieke ervaring af te sluiten met een hapje en drankje in het stadion. Neem contact op met Michiel de Boer om de opties door te nemen. Ook bij overige vragen kun je bij hem terecht.

Inschrijven kon tot maandag 17 mei, 12.00 uur. De contactpersoon van de vereniging ontvangt van ons een bevestiging als de inschrijving rond is.