Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

REMINDER Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie sc Heerenveen

Gepubliceerd op 21 december 2017 12:11


sc Heerenveen wenst u allereerst graag een gelukkig, gezond en sportief 2018! 

Hierbij ontvang u een reminder voor de nieuwjaarsreceptie. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld doe dit dan voor woensdag 10 januari 2018! 

De e-tickets voor de sponsoren die zich al hebben aangemeld worden begin volgende week (8 of 9 januari) per email verstuurd! 

Wij nodigen u van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op maandag 15 januari 2018 in het Abe Lenstra stadion. Ook dit jaar is de receptie toegankelijk voor iedereen met een seizoenkaart, dus OSSH-leden, seizoenkaarthouders, vrijwilligers en personeelsleden worden uitgenodigd om te toosten op het nieuwe jaar.

De nieuwjaarsreceptie vindt plaats in het Abe Lenstra stadion in de Van Bommel Lounge aan de westzijde van het Abe Lenstra stadion. Zoals u van ons gewend bent zal ook de complete selectie en technische staf weer aanwezig zijn, net terug van het trainingskamp in La Manga.

Programma maandag 15 januari 2018

19.30 uur – 20.00 uur: ontvangst
Ontvangst in de Van Bommel Lounge (ingang B). U kunt parkeren op P1 of P3.

20.00 uur – 22.00 uur: nieuwjaarsreceptie

Aanmelden

Als u zich inmiddels nog niet heeft aangemeld dan kan dit via www.sc-heerenveen.nl/nieuwjaarsreceptie tot uiterlijk woensdag 10 januari 2018. Na uw aanmelding ontvangt u vervolgens een e-ticket, hiermee krijgt u toegang tot de sc Heerenveen nieuwjaarsreceptie.

kerstkaart_A5_bijnadef_Pagina_2