Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen Club Rally 2e editie op 14 / 15 april 2018

Gepubliceerd op 1 februari 2018 11:00

Ga mee met de 2e sc Heerenveen Club Rally, twee dagen autorijden over de mooiste weggetjes in Nederland in combinatie met een exclusief bezoek aan de wedstrijd VVV-Venlo - sc Heerenveen. Een volledig verzorgd weekend inclusief lunches, diner en drankjes bij en na de wedstrijd.

Er zal je aan niets ontbreken! Net als vorig jaar organiseren we vanuit de OSSH in samenwerking met; de innovation box, Business Rally Events, Poweredbyignition en Autoland van den Brug dit leuke voetbal-auto event.

Iedereen met een rijbewijs en een auto kan meedoen. Je gaat rijden volgens de principes van klassiek rally’s. de manier van rijden wordt je heel duidelijk uitgelegd voor aanvang van het evenement. Je schrijft je in met een team van 2 personen, een bestuurder en een navigator. Door middel van verschillend routesystemen (bijvoorbeeld bolletje-pijltje, punt-punt) rij je een prachtige route van Friesland naar Limburg. Onderweg stoppen we uiteraard voor een heerlijke lunch.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan:   of via de https://poweredbyignition.com/

De kosten zijn dit jaar 499,- per team (exclusief BTW) je ontvangt hiervoor een factuur. Het maximale aantal deelnemende teams is 40. Meld je snel aan want vol= ook echt vol.https://poweredbyignition.com/

Klik hier voor het volledige programma.

flyer-voorkant-export
flyer-achterkant-export (002)