Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen en verenigingen gaan hand in hand

Gepubliceerd op 20 december 2018 11:06
sc Heerenveen en verenigingen gaan hand in hand

sc Heerenveen maakt zich sterk voor de voetbalverenigingen in de regio. De club vindt het namelijk erg belangrijk dat het goed gaat met deze verenigingen. Daarom werkt sc Heerenveen intensief samen met haar partnerverenigingen.

Bij de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar organiseerde sc Heerenveen daarom een extra speciale voetbalmiddag voor elf van deze partnerclubs. Zij mochten namelijk een jeugdspeler aanwijzen voor de line-up voor de wedstrijd van sc Heerenveen tegen FC Utrecht! Een unieke belevenis voor deze kids, maar ook voor de verenigingen zelf: de jeugdspelers kwamen namelijk het veld op in het tenue van hun eigen club!

Zo stonden behalve sc Heerenveen en FC Utrecht opeens ook CVVO, Drachtster Boys, FC Wolvega, Heerenveense Boys, IJVV, ONS Sneek, SC Bolsward, vv Gorredijk, vv Heerenveen, vv Renado, Zeerobben  op het veld! Hand in hand met sc Heerenveen kwamen zij het veld op. Een prachtig gezicht!
 
En voor Jippe, Roan, Lars, Remco, Denne, Twan, Tibbe, Remco, Simon, Jana en Milan was dit natuurlijk helemaal leuk! Zij hadden de dag van hun leven, zoals ook te zien is in deze video:

Deze prachtige beelden onderstrepen waarom sc Heerenveen zich inzet voor de amateurverenigingen uit de regio. Want samen winnen we meer! 
 
Doet jullie vereniging nog niet mee, maar zou je dat wel graag willen? Kijk voor meer informatie op www.clubplan.nl/scheerenveen