sc Heerenveen - FC Twente
24 augustus, 20:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen past technische staf eerste selectie aan

Gepubliceerd op 3 juni 2011 15:15
sc Heerenveen past technische staf eerste selectie aan

sc Heerenveen heeft besloten, mede gelet op de evaluatie van het afgelopen seizoen, om een nieuwe impuls te geven aan de technische staf van de eerste selectie.

De club heeft na diverse gesprekken te hebben gevoerd haar vertrouwen in trainer Ron Jans uitgesproken. Ron Jans zal komend seizoen worden geassisteerd door Henk Herder. Daarnaast zullen Jeffrey Talan, Tieme Klompe en Albert van der Sleen de technische staf complementeren voor het komend seizoen.

Met de huidige assistent-trainer Raymond Libregts worden binnenkort afspraken gemaakt over zijn toekomst bij sc Heerenveen.

sc Heerenveen heeft met de wijziging van de technische staf bewust gekozen voor oud-sc Heerenveenspelers die kunnen terugvallen op een trainersverleden bij sc Heerenveen. De keuze om de eerste selectie door te selecteren zal onverminderd worden doorgezet, binnen de beschikbare financiële middelen van sc Heerenveen. De club heeft daarbij de absolute ambitie om meer talenten vanuit de voetbalacademie door te laten stromen naar de eerste selectie.