Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Sportstad

Modern multifunctioneel centrum
Het nieuwste en modernste multifunctionele centrum van Noord-Nederland biedt u een groot, gevarieerd en wisselend aanbod van sport, gezondheid, ontspanning, lifestyle, evenementen en bedrijvigheid. Sportstad Heerenveen is er voor iedereen die gezondheid, in de breedste zin van het woord, belangrijk vindt.

Ligging
Sportstad Heerenveen, gesitueerd naast het Abe Lenstra stadion, heeft een grote diversiteit aan sportfaciliteiten zoals, sporthallen, turnhal, zwembad, fitnesscentrum Gymnasion, klimstudio en dojo. Een gezondheidsboulevard met diverse medische partijen, een lifestylepassage met aanbieders in gezondheidsproducten en een trendy sportcafé complementeren dit indrukwekkende complex. Het Friesland College is een belangrijke onderwijspartij die gevestigd is aan de zuidkant van Sportstad Heerenveen.

Eén en al belevenis!
Sportstad Heerenveen, in alle facetten en voor iederéen, een sportfaciliteit voor lifestyle, gezondheid en ontspanning. Kortom: neem een kijkje op de site en ontdek dat Sportstad meer is dan sport alléén, het is één en al belevenis!

Ontstaan Sportstad
De bouw van dit megaproject startte in 2003 met de verbouw van het Abe Lenstra stadion. Sportstad Heerenveen is een initiatief van sc Heerenveen. De club besefte eind jaren negentig vorige eeuw dat uitbreiding noodzakelijk werd, maar kon deze investering niet zelfstandig bekostigen. Enkele partijen vonden elkaar. Naast sc Heerenveen waren dat de Friesland Zorgverzekeraar, het Friesland College en gemeente Heerenveen. Er werd een regiegroep geformeerd die het voortgangsproces aanstuurde.

De realisatie van Sportstad betekent niet alleen een kwantitatieve en kwalitatieve versterking van het voorzieningenniveau in Noord-Nederland en kansen voor Heerenveen, maar meer nog voor het bedrijfsleven als vestigingsplaats.

Voor meer informatie over Sportstad Heerenveen kijk op www.sportstad.nl

Bovenaanzicht Sportstad Heerenveen
Bovenaanzicht Sportstad Heerenveen