Supportersverenigingen

08042018238253 Fph5776site

FeanFan

FeanFan is sinds de oprichting in 1981 officieel supportersclub. Sindsdien is sc Heerenveen uitgegroeid tot een subtopper in de eredivisie. In die jaren is FeanFan met de club meegegroeid en behoort de supportersvereniging met een kleine 3000 leden en donateurs inmiddels tot de grotere supportersclubs van Nederland.

De doelstelling van FeanFan is vierledig: het informeren van supporters, het faciliteren van supporters, het vergroten van de betrokkenheid van de supporters en het behartigen van de supportersbelangen. Hiervoor is het bestuur verantwoordelijk, waarbij het kan rekenen op een grote groep trouwe vrijwilligers.

Voor slechts 25 euro per jaar word je lid van FeanFan. Met deze bijdrage ondersteun je de activiteiten van FeanFan, ontvang je de glossy FeanFan Magazine en profiteer je van kortingen op busreizen en fanartikelen in de Feanstore.

Nieuw Noord

Nieuw Noord staat voor strijd, passie en 100% achter sc Heerenveen. In 2001 opgericht om de sfeer bij sc Heerenveen te verbeteren en de fanatieke supporters een eigen plekje in het stadion te geven. Anno nu is Nieuw Noord uitgegroeid tot een supportersvereniging met meer dan 1200 leden.

Nieuw Noord organiseert verschillende activiteiten. De kern van wat de supportersvereniging doet is het regelen en zoveel mogelijk verbeteren van de sfeer en support bij sc Heerenveen en het behartigen van de belangen van de fanatieke supporters. Daarnaast organiseert Nieuw Noord busreizen naar uitwedstrijden en zorgt de supportersclub voor sfeeracties bij de wedstrijden.

Voor €17,85 per jaar word je lid. Met een lidmaatschap help je Nieuw Noord om de allermooiste sfeeracties te maken, mag je mee met de busreizen, doe je mee met allerlei activiteiten en ontvang je het blad NoordNieuws.

NN