Vacature: Junior Content Creator

Ben jij niet weg te slaan van social media en doe je niets liever dan content maken voor verschillende online platformen? Ken jij de trends en weet je hoe je hier het beste op kunt inspelen om je doelgroep te bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

sc Heerenveen is met ingang van 1 juli a.s. op zoek naar een:

Junior Content Creator

(40 uur p/w)

Wat ga jij doen?

Van TikTok tot LinkedIn, van Instagram tot YouTube: jij bent een van de creatieve breinen achter de socialmediakanalen van sc Heerenveen. Je bent als geen ander in staat om content te maken en te publiceren. Je bent ontzettend veelzijdig: een contentmaker en een grafisch wonder in één. Daarnaast beschik je over een vlotte pen om de content ook crossmediaal weg te zetten.

Het betreft een dynamische functie. De ene keer maak je een filmpje met een sponsor en de andere keer sta je op zaterdagochtend langs de lijn bij de academie om stories te maken en verslag te doen van de jeugdwedstrijden. Ook zal je ingezet worden voor het maken van content bij de wedstrijden van het eerste elftal. Het grootste deel van je werk publiceer je op de kanalen van de club, maar je ondersteunt ook collega’s met video’s of visuals voor intern gebruik.

Dankzij jou gaat sc Heerenveen verder groeien op video- en contentgebied. Je weet kansen te benutten en de interactie met de achterban te vergroten met aansprekende en kwalitatieve content. Je houdt trends en actualiteiten in de gaten en ondersteunt met jouw werkzaamheden de afdeling Marketing en Communicatie.

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over een afgeronde MBO(+) opleiding op het gebied van media(design) en/of marketing en communicatie
 • Je bent in staat zelfstandig video’s en social content te maken
 • Je hebt kennis van en ervaring met Adobe-producten (Photoshop en Première Pro)
 • Je hebt een vlotte pen, bent enthousiast, initiatiefrijk, creatief en leergierig
 • Je bent een liefhebber van voetbal
 • Je bent flexibel: een dag werken in het weekend is voor jou geen probleem

Wat bieden wij jou

 • Een unieke werkplek bij de mooiste club van Nederland
 • Een veelzijdige functie in een jong team binnen een dynamische werkomgeving
 • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een mooie kans op persoonlijke ontwikkeling
 • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd (1 jaar)

Jouw nieuwe werkomgeving

sc Heerenveen is een betaaldvoetbalorganisatie op het hoogste niveau in Nederland. Met de Friese identiteit en attractief voetbal onderscheidt en positioneert de club zich in het voetballandschap. Daarmee wil sc Heerenveen de bindende voetbalfactor zijn voor mensen en organisaties uit heel Nederland en een bijdrage leveren aan de regio en de maatschappij, met aandacht voor duurzaamheid. Mei-inoar foarút

Wil je meer weten?

Bel of mail met Suzanne de Vries (HR manager), via tel 0513-612100 of suzanne.de.vries@sc-heerenveen.nl. We nodigen je van harte uit om onze website te bezoeken.

Solliciteren?

Mooi, we zijn benieuwd naar jouw creativiteit! Stuur jouw creatieve portfolio/CV vóór 16 mei 2022 naar vacatures@sc-heerenveen.nl en wellicht zitten we dan binnenkort om tafel om live kennis te maken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.