Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Perszaken

De afdeling Communicatie is de schakel tussen de club en de media. Deze afdeling is het eerste aanspreekpunt voor de media. Zij behandelen de accreditaties voor de thuiswedstrijden en ontvangen, beoordelen en behandelen interviewverzoeken voor de directie, trainers, spelers en medewerkers.

Aanvraag persaccreditatie

Wedstrijdaccreditatie voor schrijvende media

Voor het bijwonen van een thuiswedstrijd van sc Heerenveen (Eredivisie, Europa league, KNVB Beker en eventueel play-off wedstrijden) dient iedere mediavertegenwoordiger in het bezit te zijn van een accreditatie. Accreditatieverzoeken kunnen worden ingediend tot drie werkdagen voor de wedstrijddag. Voor het aanvragen van een accreditatie dient u in het bezit te zijn van een NSP/ AISP-kaart. Het aanvragen van een accreditatie kan uitsluitend via deze link.

Aanvraag accreditatie fotograaf

Voor het bijwonen van een thuiswedstrijd van sc Heerenveen (Eredivisie, Europa league, KNVB Beker en eventueel play-off wedstrijden) dient iedere fotograaf in het bezit te zijn van een accreditatie. Accreditatieverzoeken kunnen worden ingediend tot drie werkdagen voor de wedstrijddag. Voor het aanvragen van een accreditatie dient u in het bezit te zijn van een NSP/ AISP-kaart. Het aanvragen van een accreditatie kan uitsluitend via deze link.

Interviewverzoek

Interviewverzoeken voor directie, trainers, spelers of medewerkers van sc Heerenveen worden gecoördineerd door de afdeling Communicatie. Het aanvragen van een interview met directie, trainers of spelers van sc Heerenveen kan uitsluitend via deze link.

In het verzoek moet in ieder geval worden vermeld ten behoeve van welk medium het interview bestemd is en wat de insteek van het interview is. Tevens dient de deadline te worden aangegeven.

In geval van een aanvraag voor printmedia heeft de afdeling Communicatie het recht de tekst voor publicatie in te zien en in geval van feitelijke onjuistheden te wijzigen, dit in overleg met de betreffende journalist. De afdeling Communicatie moet in staat worden gesteld hiervoor over een redelijke termijn te beschikken.