Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Cruyff Courts 6 vs 6 toernooi

Gepubliceerd op 26 maart 2015 15:20

Woensdag 18 maart om 14:30 uur werd er op het Cruyff Court in Heerenveen afgetrapt voor de voorrondes van het Cruyff Court 6 vs 6 toernooi. De aftrap werd verzorgd door drie vrouwen uit de vrouwenselectie van sc Heerenveen en onze Mascotte Heero. Zij verzorgden tevens de warming-up waarna het toernooi van start ging.

Cruyff Courts 6 vs 6 toernooi

Maar liefst 41 schoolteams uit de regio Heerenveen speelden mee op het toernooi. Zij werden ingedeeld in vijf jongens poules en vier meisjes poules. Via de poules konden de teams zich kwalificeren voor de halve finales. Het toernooi verliep vlekkeloos. Alle teams hadden het naar hun zin en er werd sportief gespeeld.

Side Events
Naast het toernooi werden er, net als vorig jaar, side events aangeboden. Deze zijn aangeboden door de kidsclub van sc Heerenveen. De kinderen konden naast het spelen van de wedstrijden ook nog lekker in beweging zijn in bijvoorbeeld de pannakooi of bij het vak schieten.

Het thema “gezondheid en sportiviteit” is erg belangrijk voor de Cruyff Foundation daarom konden de kinderen een appel eten en hun handtekening zetten op het Cruyff Courts ‘respect’ spandoek. De side events waren allemaal gekoppeld aan de stempelkaart die elk team kreeg bij de inschrijving. Via deze stempelkaart konden de kinderen de stempels sparen door de side events uit te voeren. Hoe voller de stempelkaart was, hoe meer afgeronde onderdelen ze op het certificaat kregen.

Cruyff Courts 6 vs 6 toernooi

Selectiespelers van sc Heerenveen en ambassadeurs van “Scoren voor Gezondheid Heerenveen”, Joost van Aken en Stephen Warmolts deelden bij het Cruyff Court in Heerenveen de prijzen uit. De winnaars dit jaar waren het meisjesteam van basisschool De Burcht en het jongensteam van Ds. Hasperschool.

Er waren ook fair-play prijzen te winnen, die gingen dit jaar naar het meisjesteam van de basisschool Ljepper/Atlas 1 en naar het jongensteam van de basisschool Letterbeam.

De Burcht en de Ds. Hasperschool zullen Heerenveen vertegenwoordigen in de regiofinales die dit jaar zullen plaatsvinden op het Cruyff Court in ons eigen Heerenveen. Onze teams zullen het opnemen tegen kinderen uit Zwolle, Leeuwarden en Kampen. Dit zal zijn op 8 april vanaf 15.00 uur, iedereen is van harte welkom.

Cruyff Courts 6 vs 6 toernooi
Cruyff Courts 6 vs 6 toernooi
Cruyff Courts 6 vs 6 toernooi