Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Ledboarding

Reclameposities in het ledboardingsysteem zorgen voor exposure tijdens samenvattingen, live-registraties en overige registraties bij diverse televisie uitzendingen. Met behulp van ledboarding kunt u uw actuele boodschap communiceren aan het Nederlandse publiek. Bij sc Heerenveen kunt u ledboarding op verschillende manieren inzetten.

Algemene informatie
Voor het afnemen van ledboarding bij sc Heerenveen kan gekozen worden uit een hele of een halve ring. Een hele ring bestaat uit de korte zijden achter beide doelen en de lange zijde, een halve ring uit een korte zijde en de helft van de lange zijde.

De ledboarding aan de lange zijde is 113 meter lang, de ledboarding aan de korte zijde is 65 meter lang. In totaal heeft de hele ring ledboarding een lengte van 244 meter.

Er zijn verschillende mogelijkheden om ledboarding af te nemen, namelijk:

  • On-time
  • Timesharing
  • Off-time
  • Bijzondere wedstrijden

On-time
Uitingen die getoond worden tijdens de wedstrijd noemen we on-time uitingen. On-time betekent dat uw uiting tijdens de wedstrijd in beeld kan komen op televisie, wat een waardevolle toevoeging kan zijn voor de communicatie met uw doelgroepen. Ledboarding wordt per minuut afgenomen, het aantal minuten wordt in overleg met sc Heerenveen bepaald.

Timesharing
Ledboarding op basis van timesharing houdt in dat u een hele ring van dit medium deelt met een of twee andere partijen, waarbij de verschillende uitingen naar wens kunnen worden verdeeld over de beschikbare ruimte. Deze hele ring is tijdens een nader te bepalen thuiswedstrijd in de Eredivisie in beeld. Het aantal minuten wordt in overleg met sc Heerenveen bepaald.

Off-time
Voorafgaand aan de thuiswedstrijden in de Eredivisie, in de rust en na afloop van de wedstrijden worden zogenaamde off-time uitingen getoond op de ledboarding. Een dergelijke uiting is dus gericht op de supporters en sponsoren die in het stadion aanwezig zijn.

Bijzondere wedstrijden
Naast de thuiswedstrijden in de Eredivisie kunt u ook ledboarding afnemen bij bijzondere wedstrijden zoals: bekerwedstrijden of wedstrijden in de Europa League.

Meer informatie?

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met een van de accountmanagers van de commerciële afdeling.

LED-boarding
LED-boarding