Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Videowall

sc Heerenveen heeft de beschikking over een tweetal videowalls in het stadion. Deze schermen worden ingezet om het publiek te informeren en om commerciële boodschappen te tonen. sc Heerenveen biedt u onderstaande mogelijkheden op de videowall:

Wedstrijdbanner
U heeft de mogelijkheid uw logo/beeldmerk te tonen op de videowalls bij de Eredivisie thuiswedstrijden van sc Heerenveen. Uw banner wordt tenminste viermaal gedurende 15 seconden per wedstrijd getoond.

Banner speciaal moment
Tijdens doelpunten, het geven van kaarten, blessures, kort gezegd speciale momenten worden banners getoond op de videowall tijdens Eredivisie thuiswedstrijden.

Banner
Bij Eredivisie thuiswedstrijden worden ook banners getoond op de videowalls. Deze zijn zichtbaar voorafgaand aan de wedstrijd, in de rust en na afloop van de wedstrijd. Hierop kan uw logo/beeldmerk staan. Uw banner wordt tenminste viermaal gedurende 15 seconden per wedstrijd getoond.

Commercial
sc Heerenveen biedt u de mogelijkheid een commercial te tonen op de videowalls bij thuiswedstrijd(en) van sc Heerenveen in de Eredivisie. De commercial, met een lengte van maximaal 20 seconden, wordt voorafgaand aan de wedstrijd, in de rust en na afloop van de wedstrijd tenminste eenmaal getoond.

Meer informatie
Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met één van de accountmanagers van de commerciële afdeling.