sc Heerenveen - Heracles Almelo
19 augustus, 20:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
Sfeertribune

Sfeertribune

Het voetballandschap is de laatste jaren enorm veranderd. De onderlinge verschillen in Europa worden steeds groter, maar ook lokaal gezien is er het nodige veranderd. Tot enkele jaren geleden was onze club een stabiele subtopclub die met regelmaat Europees voetbal wist af te dwingen. Hoewel we afgelopen seizoen heel dichtbij sportief succes waren, is de situatie in Noord Nederland wel veranderd. Ons verzorgingsgebied moeten we nu delen met meerdere eredivisieclubs en daarnaast is de rol van FOX Sports steeds groter geworden. Financieel gezien is dit voor de clubs in Nederland een zeer aantrekkelijke deal, de keerzijde is wel dat wij vaker dan ons lief is afstand moeten doen van de ons geliefde zaterdagavond als favoriete speelavond. Door de vele wisselende aanvangstijden is FOX Sports een sterke concurrent geworden voor de stadionbezoeker.

Uit verschillende onderzoeken blijkt eveneens dat ons publiek gemiddeld gezien het oudste publiek van Nederland is. Dit is iets om trots op te zijn, want dit zegt iets over hoe trouw onze achterban is. Tegelijkertijd is het voor de toekomst van onze club van belang dat we de jeugd niet uit het oog moeten verliezen. De nieuwe generatie supporters moeten we aan ons zien te binden. Deze nieuwe generatie heeft de wens om graag staand een wedstrijd te volgen. Ons huidige staanvak is altijd uitverkocht waardoor losse kaartverkoop niet mogelijk is en jeugdige supporters (waaronder de Feanatics) op deze plaats dus geen kennis kunnen maken met onze mooie club. Hiervoor zal een oplossing moeten komen om geen complete generatie supporters buiten te sluiten.

Daarnaast hebben onze supportersverenigingen al meerdere malen aangegeven graag staanplaatsen zo dicht mogelijk bij het veld te willen hebben. Deze ambitie nemen wij mee in onze planvorming om het aantal ongenummerde plaatsen uit te breiden in ons stadion. Bij de planvorming wordt gewerkt met het volgende “Programma van Wensen”:

  • Meer ongenummerde plaatsen
  • Losse kaartverkoop voor staanvak
  • Positieve impuls van de sfeer in het stadion
  • Staanplaatsen dichterbij het veld