Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
Sfeertribune

Communicatie

De wens om meer staanplaatsen in ons stadion te realiseren wordt breed gedragen binnen onze organisatie. Intern is er een werkgroep samengesteld waarin de volgende afdelingen zijn vertegenwoordigd:

  • Veiligheidszaken
  • Supporterszaken
  • Commerciële zaken
  • Ticketing
  • Communicatie

Daarnaast wordt er met regelmaat overleg gevoerd met afvaardigingen van de besturen van onze supportersverenigingen.

We beseffen ons heel goed dat de gewenste verandering niet voor iedereen positief kan uitpakken. Daarom nemen we de tijd voor dit project en willen we zoveel mogelijk supporters en instanties betrekken bij dit project. Goede communicatie is hierbij van essentieel belang.

In mei en juni zijn er een aantal inloopavonden georganiseerd voor supporters die een seizoenkaart hebben op de Noordtribune. Deze avonden werden goed bezocht. Een teken van betrokkenheid van onze achterban, maar ook een teken van bezorgdheid: hoe komt het met onze vertrouwde plaats? De bezorgdheid kan alleen worden weggenomen door goede communicatie. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn worden deze eerst met de direct betrokken supporters gedeeld alvorens het grote publiek wordt geïnformeerd. De inloopavonden waren bedoeld om de direct betrokken supporters te informeren, maar ook om hen uit te dagen mee te denken over mogelijke oplossingen.

Op deze website is een pagina ingericht met daarop de antwoorden op “Veelgestelde vragen”. Hier kunt u de antwoorden vinden op de vragen die ons het meest bereiken.

Kunt u hier niet uw antwoord vinden dan kunt u zich wenden tot onze Klantenservice via 0513 612 100 of of tot onze supporterscoördinator André Gout via . Supporters voor wie de verandering directe gevolgen hebben, zijn inmiddels per brief door sc Heerenveen geïnformeerd.