Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Foppe Fonds stoelen bezet door OS Vastgoed

Gepubliceerd op 17 maart 2016 15:16
Foppe Fonds stoelen bezet door OS Vastgoed

Bij de wedstrijd sc Heerenveen – Heracles Almelo van a.s. zaterdag wordt het Foppe Fonds arrangement afgenomen door OS Vastgoed. Het bedrijf uit Heerenveen toont daarmee haar maatschappelijke betrokkenheid.

"OS Vastgoed is 10 jaar geleden opgericht en biedt (letterlijk) ruimte om te ondernemen. In maart vieren wij ons 10-jarig jubileum. Dit wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We wilden graag iets terug doen en dit feestje koppelen aan een maatschappelijk doel. Als sportliefhebber en supporter van sc Heerenveen werden we gewezen op het goede werk van het Foppe Fonds, te weten sporten bereikbaar maken voor kinderen waarvoor sporten geen vanzelfsprekendheid is." Aldus Jerry Speel, directeur van OS Vastgoed.

Informatie Foppe Fonds arrangement
Sinds augustus biedt sc Heerenveen het Foppe Fonds arrangement. Het arrangement bevat een elftal stoelen op de oost-tribune, herkenbaar aan het Foppe Fonds logo. Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Door te sporten of te spelen krijgen kinderen energie en levenslust. Door het geven van een bijdrage kan het Foppe Fonds ervoor zorgen dat een kind weer straalt en plezier heeft. Zelfs als het allemaal even niet gemakkelijk is: een kind hoort te spelen! Beschermheer van het Foppe Fonds is Foppe de Haan.

sc Heerenveen ondersteunt het Foppe Fonds door diverse faciliteiten aan te bieden om geld te genereren voor de stichting en bij te dragen aan een grotere naamsbekendheid. Het is een goed doel welke uitstekend past bij de maatschappelijke doelstellingen van sc Heerenveen.