Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Gebroeders Pol BV ondersteunt Foppe Fonds tijdens Friese derby

Gepubliceerd op 30 oktober 2015 15:07
Gebroeders Pol BV ondersteunt Foppe Fonds tijdens Friese derby

Gebroeders Pol BV sponsort deze week het Foppe Fonds. Met het afnemen van het speciale arrangement bij de thuiswedstrijd tegen Cambuur onderstreept Pol haar maatschappelijke betrokkenheid.

“Hoewel deze streekderby vaak op het scherpst van de snede wordt gespeeld, is voetbal vooral een verbindende factor in de samenleving, en verbinden is ook ons vak. Wij realiseren en onderhouden ondergrondse infrastructuren en (openbare) verlichtingssystemen. Daarmee zorgen wij er voor dat bezoekers na afloop van de wedstrijd veilig de weg naar huis kunnen vinden en anderen thuis de wedstrijd via glasvezelverbindingen nog warm opgediend krijgen”, aldus directeur Sjors Pol.

Sinds augustus is het Foppe Fonds arrangement in gebruik in het Abe Lenstra stadion. Het arrangement bevat een elftal stoelen op de oost-tribune, herkenbaar aan het Foppe Fonds logo. Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Door te sporten of te spelen krijgen kinderen energie en levenslust. Door het geven van een bijdrage kan het Foppe Fonds ervoor zorgen dat een kind weer straalt en plezier heeft. Zelfs als het allemaal even niet gemakkelijk is: een kind hoort te spelen! Beschermheer van het Foppe Fonds is Foppe de Haan.

“Het is fantastisch om door middel van het Foppe Fonds kinderen die niet vanzelfsprekend met sport in aanraking komen te ondersteunen. Zij zijn de toekomst en het is een fijne gedachte om daar ook op deze manier aan bij te dragen”, aldus Erik Pereboom, directielid Pol BV.

sc Heerenveen ondersteunt het Foppe Fonds door diverse faciliteiten aan te bieden om geld te genereren voor de stichting en bij te dragen aan een grotere naamsbekendheid. Het is een goed doel dat uitstekend past bij de maatschappelijke doelstellingen van sc Heerenveen.