Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Geslaagd werkbezoek Wil aan FC Utrecht

Gepubliceerd op 19 januari 2018 08:20
Geslaagd werkbezoek Wil aan FC Utrecht

Deze week hebben de medewerkers van Wil en een aantal collega’s van sc Heerenveen en Sportstad een werkbezoek gebracht aan FC Utrecht. Het was een geweldige dag waarbij de medewerkers een kijkje in de keuken kregen bij de facilitaire dienst van de Utrechtse club.

In de vroege ochtend werden de medewerkers uitgezwaaid door Heero om vervolgens met de spelersbus te vertrekken naar Utrecht. Na een uurtje in de bus was het tijd voor koffie en gebak! Aan het einde van de ochtend kwam de groep aan bij stadion Galgenwaard met een map vol met vragen voor de medewerkers daar. Na ontvangst van de directeur, waarbij direct door Geert werd duidelijk gemaakt dat ze Veerman echt niet zouden krijgen, werd de groep rondgeleid op het trainingscomplex. Daarbij was de mogelijkheid tot het stellen van vragen, zoals bijvoorbeeld: hoeveel grasmaaiers zijn er? Maken jullie ook gebruik van knijptangen om het afval op te ruimen?

Na de lunch kreeg de groep een rondleiding in het stadion, waarbij ook een bezoek werd gebracht aan de verantwoordelijke ‘groundsman’. De medewerkers van Wil werken namelijk bij sc Heerenveen ook altijd mee om de velden en de lijnen perfect te krijgen. Dit was natuurlijk een interessante dialoog waarbij kennis met elkaar werd gedeeld (maar natuurlijk werden alle geheimen niet prijs gegeven).

Als afsluiting kreeg iedereen een tas vol verassingen mee van FC Utrecht en werden er nog de nodige artikelen gekocht in de fanshop. Bij thuiskomst werd er nog gezellig met elkaar gegeten en zat het mooie werkbezoek er weer op.

Wij willen FC Utrecht bedanken voor de gastvrijheid! Het was een topdag!

De medewerkers van Wil (voorheen Talant) hebben bij sc Heerenveen een functie in de facilitaire dienst. WIL is het WMO bedrijf van Zorggroep Alliade en zorgt onder andere voor ondersteuning voor mensen met een beperking op de werkvloer. Veel mensen met een beperking zijn bijzonder goed inzetbaar in een alledaagse werkomgeving. In het stadion van sc Heerenveen hebben de mensen van WIL een beschermde omgeving om in te werken met passende ondersteuning van twee vaste begeleiders.

image4