Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Heerenveenspelers zorgen voor vrolijke gezichten in ziekenhuis

Gepubliceerd op 28 september 2011 16:49
Heerenveenspelers zorgen voor vrolijke gezichten in ziekenhuis

Een aantal spelers van sc Heerenveen bracht vandaag een bezoekje aan het ziekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen. De kinderen in het ziekenhuis waren dolenthousiast, en ook de spelers zelf hadden het naar hun zin. De dag was georganiseerd door Junior Chamber international (JCI), afdeling Heerenveen. Dit netwerk voor ondernemende mensen wil meer beteken voor de maatschappij. Zie ook: www.jkheerenveen.nl.

De kinderen hadden zich verzameld in een zaal, waarin ze ongeduldig wachten op de binnenkomst van de spelers. Toen het zover was werden Viktor Elm, Michel Breuer en Oussama Assaidi onder luid applaus verwelkomd.

Nadat de voetballers wat over zichzelf vertelden, mochten de kinderen vragen stellen. Ze stelden scherpe vragen. Zo waren ze nieuwsgierig naar wat er nou zo leuk aan voetballen was, of waar de spelers woonden. Ook werd er gevraagd of Assaidi al Fries kon praten. ,,Een beetje wol”, lachte de speler.

Na de vragenronde gingen de kinderen op handtekeningenjacht, en konden ze ook op de foto met de voetballers. De spelers hadden het maar druk met het uitdelen van handtekeningen. ,,Ja, dit is misschien nog wel drukker dan een training”, grapte Viktor Elm. ,,Maar ik doe het graag. De kinderen geven je ook veel terug. Kijk hoe ze genieten, dat vind ik prachtig om te zien.”

De kinderen namen na de meet en greet plaats in mooie auto’s zoals stoere sportwagens en brandweerauto’s. Ze reden een mooie tocht door Heerenveen en omstreken. De kinderen die niet naar buiten konden, maakten binnen veel plezier met clowns. De spelers gingen aan het eind ook nog op visite bij de ernstig zieke kinderen.

Kijk dinsdag 4 oktober naar Heerenveen TV, voor een reportage van de dag!