Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
Header-JH

Geef je nu op voor de Kidsclub-voetbaldagen!

In de meivakantie organiseren wij tweemaal de Kidsclub-voetbaldagen. Inmiddels zitten de voetbaldagen op 1 en 2 mei helemaal vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor 3 en 4 mei. Twee dagen voetballen op de sc Heerenveen-manier. En daar kun jij bij zijn! Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en vind jij voetballen gewoon superleuk om te doen? Zorg er dan voor dat je erbij bent.

Programma
Je gaat twee dagen trainen op de echte ‘sc Heerenveen’ manier waarin je je van 9.00 uur tot 16.00 uur geen moment hoeft te vervelen! Na de eerste dag wordt het thuis nog even goed oefenen want de 2e dag ga je op dezelfde onderdelen examen doen. Je word gebracht en gehaald door je ouders/verzorgers, maar die mogen natuurlijk ook even blijven om een kijkje te nemen hoe jij als een echte prof voetballer op het veld staat.

Eten en drinken
Over de lunch en het drinken hoef je je geen zorgen te maken. Daar zorgt Actifood voor.

Uniek trainingstenue
Ook krijg je een uniek trainingstenue waarin je een echte prof bent! Dit tenue mag je na afloop van de voetbaldagen zelf houden.

Kosten
De kosten voor de voetbaldagen zijn € 104,-. Ben je lid van de Junior Heroes dan krijg je € 14,- korting en betaal je nog maar € 90,-. Ben je nog geen lid maar wil je wel graag profiteren van de korting meld je dan nu aan voor de Junior Heroes.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de Kidslcub-voetbaldagen op 1 en 2 mei 2018 (VOL)
Klik hier om je aan te melden voor de Kidsclub-voetbaldagen op 3 en 4 mei 2018 (VOL)


Wanneer je definitief kunt deelnemen aan de Kidsclub-voetbaldagen ontvang je van ons binnen 5 werkdagen een bevestiging per e-mail.