Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
Header-JH

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendagen!

Gepubliceerd op 14 december 2017 13:57
Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendagen!

Terwijl het buiten steeds kouder en kouder wordt en het voetbal in de winterstop stil ligt, gaat Jonger Oranje lekker naar binnen om door te voetballen! Op donderdag 4 januari, in de kerstvakantie, wordt namelijk in samenwerking met SC Heerenveen de Jonger Oranje Talentendag georganiseerd in Topsportcentrum Almere. Scouts van de Friezen gaan in de topsporthal op zoek naar nieuwe voetbaltalenten voor de jeugdopleiding.

De hele dag met plezier voetballen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en uitgebreid bekeken worden door scouts van SC Heerenveen. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2006 en 2012 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en krijgt iedereen de kans om hun droom te verwezenlijken: gescout worden door de Friezen en/of een plek in de Jonger Oranje (regio)selectie.

sc Heerenveen - Campagnebeeld

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Almere’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het eind van het seizoen. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door de scouts van de 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. Jaarlijks wordt er tegen grote, (inter)nationale clubs gespeeld!

Klik hier voor meer informatie en inschrijven