Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria
Header-JH

Kidsclub-voetbaldagen herfstvakantie groot succes!

Gepubliceerd op 28 oktober 2019 16:12
Kidsclub-voetbaldagen herfstvakantie groot succes!

In de herfstvakantie kwamen zo'n 70 jonge voetballers in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar naar het Abe Lenstra stadion om deel te nemen aan de Kidsclub-voetbaldagen. Tijdens deze tweedaagse werd er volop gevoetbald op het trainingscomplex Skoatterwâld.

Dinsdagochtend namen alle deelnemers eerst hun kledingpakket in ontvangst. Na de opening van de hoofdtrainer van de voetbaldagen, Gerjan van der Hoogen, was het tijd voor een groepsfoto. Vervolgens gingen alle kinderen in de bus richting het traingscomplex. Daar werden de eerste trainingen afgewerkt. Na het ochtendprogramma was het tijd voor de lunch, deze werd beide dagen volledig verzorgd door Actifood. Na de lunch was er weer voldoende energie om aan het middagprogramma te beginnen.

Kidsclub-voetbaldagen 2223102019  (1)

Tijdens de tweede dag konden de kinderen in de ochtend laten zien wat ze hadden geleerd. Halverwege de training werden de kinderen verrast door de selectie die een kijkje kwam nemen. Na een groepsfoto en het uitdelen van een aantal handtekeningen gingen alle kinderen weer aan de slag met hun training. In de middag was het tijd voor het toernooi; alle groepjes werden gemengd. 

Het team 'Barcelona' won het toernooi na penalty's van het team 'FC Emmen'

Alle kinderen gingen naar huis met een certificaat en een afdruk van de groepsfoto.

Klik hier om naar de groepsfoto met spelers en technische staf te gaan.