Clinics

Clinics

Op zoek naar een prachtig evenement voor bij de amateurvereniging? Dan ben je bij sc Heerenveen aan het juiste adres. De Friese eredivisionist verzorgt zowel funclinics als professionele trainingen voor jeugdteams.

 

Funclinics

Een funclinic van sc Heerenveen? Plezier gegarandeerd. De deelnemers volgen een spellencircuit met onder meer snelheidschieten, vakschieten, een partijspel en een training.

De funclinic is vooral bedoeld voor kinderen van 9 tot en met 15 jaar en duurt zo'n twee uren. Het maximum aantal deelnemers tijdens een clinic is tachtig.

Blijvende herinnering
Vergeten zullen de deelnemers de clinic niet, want met een profpaspoortje houden ze hun scores bij: een mooie herinnering voor later. Ook krijgen de deelnemers een replicashirt en een goodiebag cadeau.

20022020263492 FUNCLINIC FEBR20 FPH 3747
22102019259173 DSC2177

Professionele trainingen

Trainen als een prof? Dat kan, want met de professionele trainingen die sc Heerenveen aanbiedt, krijgen jeugdspelers trainingsvormen voor de kiezen die worden gebruikt binnen de academie van sc Heerenveen.

Een professionele training is vooral bedoeld voor kinderen van 11 tot en met 17 jaar en duurt zo'n anderhalf uur. Het maximum aantal deelnemers tijdens een training is zestig.

Onderdelen
Tijdens een professionele training komen onder meer de onderdelen passen en trappen, kappen en draaien, een positiespel en een partijspel aan bod. Na afloop ontvangen de deelnemers een replicashirt en een goodiebag.

Boeken

Wil jij dat sc Heerenveen bij jou langskomt om een clinic te geven? Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij contact met je op: