Line-up

Bij een wedstrijd van sc Heerenveen het veld oplopen met je grote idolen. Wie droomt daar nou niet van? Als lid van Junior Heroes maak je kans op deze onvergetelijke ervaring. Je kunt je nu opgeven voor de play-offwedstrijden tegen AZ.

Zo werkt het
Je komt samen met je ouder/verzorger naar het stadion op de afgesproken tijd. Vervolgens ontvang je twee toegangskaartjes voor de wedstrijd (één voor jezelf en één voor je ouder/verzorger). Dan ga jij met de begeleiders van sc Heerenveen samen met de andere kinderen naar een omkleed- en oefenruimte.

Je ouder/verzorger gaat alvast naar de tribune, zodat ze niks missen van jouw moment op het veld. Intussen ben jij je aan het omkleden en ga je samen met de andere kinderen oefenen wat er van jou wordt verwacht op het veld.

Als het bijna tijd is, gaan we richting het veld. Vervolgens komt de scheids- of grensrechter naast je staan en neemt je mee het veld op. Na de line-up gaan we omkleden en word je naar de tribune gebracht, zodat je samen met je ouder/verzorger de wedstrijd kunt kijken.

Persoonlijk bericht
Alleen de winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Let op: wanneer je je aanmeldt voor een line-up gaan we ervan uit dat je ook kunt. Wanneer je een uitnodiging ontvangt en je kunt (onverwacht) niet, dan is het niet mogelijk om je plaats te ruilen voor een andere wedstrijd.

Aanmelden kan tot woensdag 12.00 uur.

Aanmelden