Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

KiKa-stoelen bezet door Nobel Vermogensbeheer

Gepubliceerd op 12 maart 2015 15:25
KiKa-stoelen bezet door Nobel Vermogensbeheer

Voor de thuiswedstrijd tegen Ajax op 15 maart neemt Nobel Vermogensbeheer N.V. de KiKa-stoelen af. De gehele opbrengst hiervan komt ten behoeve van het goede doel.

Nobel Vermogensbeheer N.V. ondersteunt al jaren KiKa, Kinderenkankervrij. Dit doen zij onder andere door middel van donaties, deelname aan evenementen en door op KiKa-veilingen bepaalde kavels te kopen. Directeur Bart Tishauser is zelf ambassadeur van KiKa en heeft onder andere een aantal keer de marathon van New York voor KiKa gelopen. ’Voor ons bedrijf is het vanzelfsprekend dat wij het streven van KiKa ondersteunen om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten’, aldus de heer Tishauser. ‘Daarvoor is veel kostbaar onderzoek nodig en daaraan willen we als bedrijf graag een bijdrage leveren’.

Nobel_logo

Nobel Vermogensbeheer is een onafhankelijke vermogensbeheerder met een landelijke cliëntenbasis. Voor haar cliënten is het duidelijk dat het bedrijf een sociaal gezicht heeft door ondersteuning van een goed doel zoals KiKa. Op de KiKa-golfdag van vorig jaar heeft Nobel vermogensbeheer de KiKa-stoelen gekocht die door sc Heerenveen beschikbaar zijn gesteld. Een mooie combinatie van sportiviteit, bewustzijn en sociale betrokkenheid.

Heeft u ook interesse in de KiKa-stoelen? Neem dan contact op met .