Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Maatschappelijk platform ‘Eén Heerenveen’ trapt af tijdens sc Heerenveen - Feyenoord

Gepubliceerd op 22 oktober 2015 14:27

Tijdens de thuiswedstrijd van sc Heerenveen tegen Feyenoord is in een geheel gerestylede zakenloge het maatschappelijk platform ‘Eén Heerenveen’ afgetrapt. Vanaf heden zullen maatschappelijk partners en sc Heerenveen samenkomen in deze zakenloge om de krachten te bundelen om zo elkaar te versterken door middel van kennisdeling.

Loge

Sport Fryslân, Sportstad Heerenveen, Provincie Fryslân, Gemeente Heerenveen, KiKa en het Foppe Fonds hebben zich inmiddels aangesloten bij het maatschappelijk platform. ’Eén Heerenveen’ heeft als doel partijen vanuit het voetbal bij elkaar te brengen, om kennis te delen over maatschappelijk verantwoord ondernemen en intensief te netwerken. Zo zullen de leden van het platform zowel zelf themabijeenkomsten organiseren als themabijeenkomsten bijwonen. Gemeente Heerenveen trapte het seizoen van het maatschappelijk platform af onder leiding van wethouder Coby van der Laan met een themabijeenkomst over de nieuwe start-up regeling voor kennisimmigranten. Hiervoor waren ook eigen relaties van de gemeente uitgenodigd. Er werd door Michiel Kasteleijn van IWCN en ervaringsdeskundige Floran van der Harst van Rockstart uitgelicht in hoeverre kennisimmigranten interessant zijn voor Nederlandse bedrijven en hoe zij deze aan zich kunnen binden.
Een aantal maatschappelijke projecten als Playing for Success en sportproject De Beugel zijn overdag al van start gegaan in de maatschappelijke loge. De loge fungeert hierbij als leercentrum wat ook terug te zien is in de inrichting.

Om de loge een maatschappelijk, multifunctioneel karakter te geven heeft het een metamorfose ondergaan. Zo is er, naast een ouderwets schoolbord, een digiboard welke de docenten gebruiken voor hun lessen. Ook de muurschilderingen geven de loge een schools karakter. De grote ovale tafel is ideaal voor zowel het ontbijt van de deelnemers van het Beugelproject als voor de maatschappelijk partners. Het maatschappelijk platform ‘Eén Heerenveen’ is een prachtig concept waar heel veel partijen de vruchten van gaan plukken.

Loge