Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Ronde Tafel 68 Heerenveen haalt €18.968,- binnen voor KiKa!

Gepubliceerd op 30 januari 2012 16:25
Ronde Tafel 68 Heerenveen haalt €18.968,- binnen voor KiKa!

Afgelopen zaterdag overhandigde Henricjan Wind, namens Ronde Tafel 68 Heerenveen, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht een cheque ter waarde van € 18.968,- aan KiKa-ambassadeur Bas Muijs. Dit bedrag is opgehaald met de verkoop van 10.000 ballonnen die na overhandiging van de cheque, de lucht in gingen.

Ballonactie
Groepen en organisaties konden de afgelopen tijd via de site van de Ronde Tafel ballonnen kopen en met de deelnemerskaarten relaties en/of medewerkers verrassen. Ze werden met logo vermeld in de Wall of Fame. Ook is hun support via Twitter wereldkundig gemaakt. De vijf organisaties die de meeste ballonnen hebben afgenomen, hebben afgelopen zaterdag plaats genomen in een speciaal gereserveerde KiKa-stoel (incl. arrangement).

Alle 10.000 ballonnen zijn voorzien van een unieke wedstrijdcode. Met de code kan op de speciale KiKa actiewebsite www.rt68.nl/ballonactie worden gecontroleerd of de ballon is gevonden, welke afstand deze heeft afgelegd en of de ballon in de prijzen is gevallen.

Ronde Tafel
De Ronde Tafel is een internationale organisatie die onder andere als doel heeft een bijdrage te leveren aan de gemeenschap. Dit doet de Ronde Tafel door uitvoering van verschillende ‘service projecten’.