Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Thema's

De maatschappelijke projecten van sc Heerenveen vallen onder een aantal thema’s. Deze thema’s zijn overkoepelend en actueel voor de trends in de samenleving op maatschappelijk gebied. De maatschappelijke afdeling van sc Heerenveen speelt op elk thema in met diverse projecten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de expertise en vaardigheden van de maatschappelijke partners. De thema’s zijn:

Gezondheid en bewegen

OldStars

Mensen worden steeds ouder en moeten blijven bewegen om fit te blijven. Daarnaast is de trend dat kinderen steeds meer binnen achter de computer zitten en ongezond eten, waardoor ze geen goede conditie meer hebben en soms zelfs lijden aan obesitas. Middels diverse projecten willen wij uiting geven aan onze betrokkenheid om gezond te leven door middel van beweging en gezonde voeding. Als sportclub hebben we ook een voorbeeldfunctie. Onze projecten die hieraan bijdragen zijn ‘Oldstars’ en ‘Scoren voor Gezondheid’.

Onderwijs

Playing for Succes

Onderwijs is onze toekomst en daar willen wij, net als bij de jeugdafdeling, in investeren. Daarom werken wij samen met diverse ROC’s, Voortgezet Onderwijs, Hogescholen, speciaal onderwijs en basisonderwijs.

Middels een sportieve en inspirerende omgeving hopen wij bij te dragen aan een betere motivatie en meer zelfvertrouwen bij kinderen. Het project dat hieraan bijdraagt is ‘Playing for Success’.