Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Doekdragen door CBS de Akker & Sjo Robur Harlingen E2

Gepubliceerd op 27 maart 2014 11:06

De winnaars van de Mega Sportdag, CBS de Akker uit Heerenveen, waren zaterdag 22 maart aanwezig in het stadion met hun school. De prijs is verbonden aan het project “Scoren voor Gezondheid”, www.scorenvoorgezondheidheerenveen.nl.
 
Een groot deel van de kinderen mochten mee het stadion in om voorafgaand aan de wedstrijd het middenstipdoek te dragen. Er moest eerst worden geoefend voordat de wedstrijd van start ging. Na aanvang van de wedstrijd mochten ze met klasgenoten en ouders/begeleiders op de tribune plaatsnemen. Als dank had de school een prachtig spandoek gemaakt.

CBS de Akker

Jongens van Sjo Robur Harlingen E2

Zaterdag mochten ook de jongens van de E2 meelopen met het doekdragen. Een aantal van deze jongens waren nog nooit in het stadion geweest en zijn nu zo dichtbij het veld en de spelers geweest. Het was een bijzondere ervaring! Stiekem hangen er nu ergens in een jongenskamer grassprietjes in een fotolijstje. Aanleiding van dit bezoek was dat Joel (12 jaar) nu 6 jaar kankervrij is en zich niet laat beperken door lichamelijk ongemak. Ze zijn najaarskampioen geworden met hun team en verdienden wel een extraatje. De jongens glunderden van oor tot oor en vonden het fantastisch!

Sjo Robur Harlingen E2
Sjo Robur Harlingen E2