Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Maatschappelijke loge volop in gebruik

Gepubliceerd op 30 november 2016 11:06
Maatschappelijke loge volop in gebruik

Hoe zorgt een organisatie voor een gezondere werkvloer? Wat is het plan van de Friese Paralympische sporters voor de volgende Spelen? En op wat voor manier kan de gemeente Heerenveen bijdragen aan de laaggeletterdheid? Het is een greep uit de vragen die tijdens themabijeenkomsten worden besproken in de maatschappelijke loge.

De themabijeenkomsten worden georganiseerd door maatschappelijke partners van sc Heerenveen, waarbij relevante maatschappelijke thema’s worden behandeld. Maatschappelijke partners nodigen betrokkenen uit die na de bijeenkomst de wedstrijd kunnen bijwonen.

Afgelopen zondag organiseerde Sport Fryslân een themabijeenkomst voor ZZP’ers in de sport. Een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrechten gaf uitleg over vernieuwing en veranderingen die betrekking hebben op ZZP’ers.

Voor meer informatie over de maatschappelijke loge, het bijwonen van een themabijeenkomst en de afdeling maatschappelijke verantwoord ondernemen kunt u kijken op de maatschappelijke pagina.

Partners in de maatschappelijke loge:
Gemeente Heerenveen, Sportstad Heerenveen, Ziekenhuis Tjongerschans, MindUp!, Wil, Friesland College, Foppe Fonds en Sport Fryslân