Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria

Marzo en De Kamps delen prijzen uit bij Cruyff Court!

Gepubliceerd op 10 april 2014 13:20
Marzo en De Kamps delen prijzen uit bij Cruyff Court!

Stefano Marzo en Joeri de Kamps deelden woensdag 19 maart bij het Cruyff Court in Heerenveen veel prijzen uit. Maar liefst 38 school-teams uit de regio Heerenveen speelden mee op het 6 vs 6 toernooi. Grote winnaar werd basisschool Het Slingertouw uit Heerenveen, want zowel het jongens- als meisjesteam van deze school pakte de toernooizege! Er waren ook fair-play prijzen voor het meisjesteam van De Burcht en het jongensteam van de Tjongerschool. De Cruyff Court quiz werd gewonnen door de jongens van de Hasperschool en de meisjes van de Tjongerschool!

Er waren 4 jongens poules en 4 meisjes poules. Via de poules konden de teams zich kwalificeren voor de halve finales. Het toernooi verliep vlekkeloos. Alle teams hadden het naar hun zin en er werd sportief gespeeld.

Naast het toernooi was er ook een primeur bij dit Cruyff Court, er waren side events aanwezig in Heerenveen. Deze waren aangeboden door sc Heerenveen. De kinderen konden naast het spelen van hun wedstrijden, ook nog lekker in beweging zijn in bijvoorbeeld de pannakooi of bij het vak schieten. Het thema “gezondheid en sportiviteit” is erg belangrijk voor Johan Cruyff daarom konden de kinderen ook als side event een appel eten of hun handtekening zetten op de Cruyff Courtsvlag.

Deze side events waren allemaal gekoppeld aan de stempelkaart die elk team kreeg bij de inschrijving. Via deze stempelkaart konden de kinderen de stempels sparen door de side events uit te voeren. Hoe voller de stempelkaart was, des te meer de kinderen op hun certificaat kregen. De certificaten kregen de kinderen aan het eind van het Cruyff Courttoernooi.