Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Mega Sportdag succes ondanks slecht weer

Gepubliceerd op 29 oktober 2013 11:30

Door het slechte weer was er even twijfel of de Mega Sportdag wel doorging. Gelukkig konden de meeste sportactiviteiten naar binnen worden verplaatst in de sporthallen van Sportstad Heerenveen naast het Abe Lenstra stadion. Voor de ruim 300 aanwezige kinderen en hun ouders werd de Mega Sportdag daarom alsnog een succes.

Mega Sportdag 2013

Omstreeks half vier werd het sportevenement geopend door onder andere de wethouder van Heerenveen, freestyle voetballer Touzani en duizendpoot en rapper Brownie Dutch. De enthousiaste kinderen konden vervolgens meedoen met 11 sporten, waaronder hockey, free running, boogschieten en de nieuwe sporten 'smashbal' en ‘bossabal’, een combinatie van trampolinespringen en volleybal.

De Mega Sportdag had dit jaar het thema ‘De wereld rond’. De fanatieke kinderen kregen een wereldkaart en konden een stempel krijgen bij elk afgewerkt werelddeel en de bijbehorende sporten. Voor meer informatie over de Mega Sportdag of een van de sporten kunt u kijken op de website www.scorenvoorgezondheidheerenveen.nl

Aansluitend aan het programma stond de wedstrijd Jong sc Heerenveen – Jong PEC Zwolle op het programma. De ruim 2.800 toeschouwers zagen in het Abe Lenstra stadion Jong sc Heerenveen in een knotsgek duel met 4-2 winnen van Jong PEC Zwolle.

Mega Sportdag 2013
Mega Sportdag 2013
Mega Sportdag 2013