Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Nieuw Noord doneert 811,80 Euro aan KiKa

Gepubliceerd op 16 februari 2015 16:30

De leden van supportersvereniging Nieuw Noord hebben tijdens hun jaarlijkse voetbaltoernooi geld ingezameld voor stichting KiKa. Er is maar liefst 811,80 euro opgehaald dat direct wordt gestort naar de stichting.

Tijdens de laatste training voor de Friese derby van sc Heerenveen tegen SC Cambuur is de cheque door Rimmer, bestuurslid van Nieuw Noord, aangeboden aan aanvoerder Marten de Roon. Hij nam de cheque in ontvangst in plaats van Jordy Buijs, die vanwege zijn blessure niet kon komen. Jordy Buijs is de ambassadeur van stichting KiKa namens sc Heerenveen.

Nieuw Noord - KiKa

De voorzitter sprak door een megafoon dat hij graag de cheque wilde overhandigen namens Nieuw Noord aan KiKa. Hij bedankte alle leden voor hun inzet tijdens het zaalvoetbaltoernooi. Ook Marten de Roon bedankte het publiek en alle leden van Nieuw Noord door de megafoon. ‘Een prachtig bedrag’, aldus de Roon. De Roon betreurde het dat Jordy Buijs vanwege zijn blessure de cheque niet in ontvangst kon nemen: ‘Normaal doet Jordy alles wat te maken heeft met KiKa, maar voor hem was het niet verstandig om naar Friesland te komen, ook al wilde hij wel heel graag’.

Nieuw Noord - KiKa

KiKa zet zich in voor het vergroten van de overlevingskans van kinderen die worden getroffen door kanker. De club stelt daarvoor diverse middelen beschikbaar om de bekendheid van de stichting te vergroten en organiseert verschillende activiteiten om de stichting onder de aandacht te brengen en om geld in te zamelen.

Wij zijn erg blij en trots dat de supportersvereniging van Nieuw Noord zich heeft ingezet om samen met ons KiKa te ondersteunen!