sc Heerenveen heeft speciaal familietarief bij thuisduel met PEC Zwolle

08 februari 2024 11:04

Wij zijn een familieclub, waarbij de liefde voor sc Heerenveen van generatie op generatie wordt overgedragen. Daarom hebben we speciaal voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle een voordelig familietarief. Zit jij zondagmiddag 3 maart 2024 om 14.30 uur met je (klein)dochter of (klein)zoon op de tribune? De kaartverkoop start op vrijdag 9 februari om 13.00 uur.

07102023313627 DSC 2640 (1)


Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen voor tien euro een omwisselbiljet kopen voor de vakken 425 tot en met 429, terwijl iedereen vanaf dertien jaar vijftien euro betaalt. Let op: het speciale tarief geldt enkel als er bij de bestelling een kind tot en met twaalf jaar zit. Wil een supporter die dertien jaar of ouder is alleen voor zichzelf een kaartje kopen, dan betaalt hij of zij de reguliere ticketprijs.

Gratis goodiebag
Kinderen die middels het speciale tarief een kaart hebben, krijgen op de wedstrijddag ook een gratis goodiebag van de kidsclub van sc Heerenveen. Heb jij kaarten besteld, dan ontvang je een omwisselbiljet voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Op de wedstrijddag wissel je deze bij Ingang T van het Abe Lenstra stadion om voor de toegangskaarten. Hier zal ook de goodiebag gegeven worden.