sc Heerenveen - NAC Breda
12 mei, 14:30 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Competitieduels voor O19 en O17 op Skoatterwâld

Gepubliceerd op 1 februari 2019 11:05

Voordat het eerste elftal van sc Heerenveen het zaterdag in Arnhem opneemt tegen Vitesse trekken de jeugdelftallen van de club weer ten strijde. Op het programma staan vijf wedstrijden, waaronder drie vriendschappelijke. Alleen Onder 19 en Onder 17 werken competitieduels af.

programma-jeugdwedstrijden(19)

Voor Onder 19 staat het competitieduel met FC Twente op de agenda. Een duel tussen de nummers drie, FC Twente, en vier van de competitie die twee speelronden onderweg is. De Tukkers speelden pas één duel. Thuis werd Willem II aan de kant gezet (2-0). Onder 19 speelde twee wedstrijden en won daarvan de laatste, bij ADO Den Haag (0-4). FC Twente en Onder 19 zullen graag hun tweede winst op rij willen boeken. Het duel begint om 15.00 uur op Sportpark Skoatterwâld.

Twee en een half uur eerder beginnen Onder 17 en ADO Den Haag aan hun onderlinge competitiewedstrijd, eveneens in Heerenveen. Het wordt een pittig duel voor de ploeg van trainer Wilco Hellinga. De Hagenezen staan tweede met zeven punten uit drie wedstrijden. Onder 17 won het eerste duel, maar ging daarna twee keer onderuit. Tegen de club uit de hofstad zal Onder 17 weer eens met drie punten van het veld willen stappen.

Voor Onder 13, Onder 12 en Onder 11 geen competitieverplichtingen. Voor hen staan er vriendschappelijke duels op het programma. Onder 13 reist af naar Twente, waar in Hengelo geoefend wordt tegen FC Twente. Aftrap: 12.30 uur. Onder 12 en Onder 11 spelen in Maassluis oefenwedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Beide duels beginnen om 11.45 uur.