1899 Hoffenheim - sc Heerenveen
28 juli, 17:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

FC Groningen ‘smacht’ naar start competitie

Gepubliceerd op 11 augustus 2017 16:08
FC Groningen ‘smacht’ naar start competitie

Een hongerig FC Groningen smacht na een oefencampagne van zes weken naar de start van de competitie. ‘Het is een lange periode van voorbereiden geweest,’ laat trainer Ernst Faber aan het Dagblad van het Noorden weten. Faber is blij met sc Heerenveen als tegenstander. ‘Een prachtig affiche om mee te beginnen.’

Als de woorden van Faber uitkomen, dan treft sc Heerenveen zondagmiddag een hongerig FC Groningen. ‘Dat moet natuurlijk ook, ‘wet Faber. ‘Een goede start van het seizoen is goud waard.’ Afgaande op de training van vanochtend, dan posteert de trainer Reijnen in het hart van de defensie, concludeert het dagblad.

Volgens de Groninger krant stuurt Faber zondag vermoedelijk een 4-4-2-opstelling het veld in met Mahi en nieuwkomer Veldwijk naast elkaar in de aanvalslinie. Verder lijken er onder anderen basisplaatsen te worden ingeruimd voor de Japanse aanwinst Doan op het middenveld en Mike te Wierik op de positie van rechter vleugelverdediger. De enige geblesseerde speler bij FC Groningen is Oussama Idrissi.

Vermoedelijke opstelling: Padt; Te Wierik, Reijnen, Larsen en Warmerdam; Drost, Bacuna, Jenssen en Doan; Veldwijk en Mahi.