Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Ghoochannejhad: "We willen knallen"

Gepubliceerd op 2 februari 2018 16:44
Ghoochannejhad: "We willen knallen"

Reza Ghoochannejhad kent een prachtige week. Vrijdagavond tegen Sparta luisterde hij zijn terugkeer in de basis op met een treffer en afgelopen maandag werd de spits voor de eerste keer vader. Tegen FC Twente hoopt Ghoochannejhad de week nog mooier te maken. "We willen knallen."

Het zal zaterdagavond in het Abe Lenstra stadion geen gemakkelijke opgave worden, beseft Ghoochannejhad. "Zij hebben een aantal spelers in hun selectie met specifieke kwaliteiten en dat moeten we respecteren." Toch heeft de Iraanse aanvaller alle vertrouwen in een goede afloop. "Als wij doen wat we moeten doen, kunnen we de drie punten zeker hier houden."

Het team van trainer Jurgen Streppel is met een gelijkspel in Arnhem tegen Vitesse en een thuisoverwinning op Sparta goed begonnen aan de tweede seizoenshelft. "De tijd van spelletjes spelen is voorbij. Er staat heel wat op het spel. Voor mezelf met het oog op het WK, maar ook voor de ploeg, want we willen die play-offs halen."

Reza buik

Niet alleen de ploeg kent een goede start na de winteronderbreking, ook voor Ghoochannejhad zelf was het fijn om vorige week tegen Sparta weer eens te scoren. "Ik wil graag terug naar mijn oude niveau en ik denk dat ik tegen Sparta een goede eerste stap heb gezet. We zijn in de winning mood en willen dat graag doorzetten. We hebben een goed trainingskamp gehad en de teamgeest is goed. Voor het eigen publiek willen we wat laten zien. We willen knallen."

10092016217917_FPh7426

Verbeek

FC Twente staat op dit moment onder leiding van Gertjan Verbeek, voormalig trainer van sc Heerenveen. Ghoochannejhad kent Verbeek nog van zijn eerste periode bij de club. "Hij heeft mij laten debuteren in het betaald voetbal. Het was in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2005/2006, tegen AZ. We verloren die wedstrijd met 2-4. Het is mooi dat je elkaar na al die jaren weer tegenkomt."

De spits hoopt zijn nu al prachtige week met een overwinning op FC Twente nog iets mooier te maken. "Ik hoop op drie punten en het zou mooi zijn als ik mezelf weer op het scorebord kan werken. Het belangrijkste is dat we een hoog niveau halen, dan komen de doelpunten vanzelf. Ik wil graag het vertrouwen terugbetalen."