1899 Hoffenheim - sc Heerenveen
28 juli, 17:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

(Video) Hoofdsponsor GroenLeven wint gouden FD Gazellen Award!

Gepubliceerd op 8 november 2017 13:43
(Video) Hoofdsponsor GroenLeven wint gouden FD Gazellen Award!

GroenLeven heeft de gouden FD Gazellen Award 2017 gewonnen! Op 7 november werden de FD Gazellen 2017 Awards uitgereikt voor bedrijven in regio Noord-Nederland in Theater de Tamboer in Hoogeveen. Vandaag bezorgden Arber Zeneli en Martin Hansen een heerlijke slagroomtaart om de hoofdsponsor te feliciteren.

Categorie middelgroot

GroenLeven is gevestigd in Heerenveen en is het snelst groeiende bedrijf (omzetgroei van 421 procent) in categorie middelgroot van Noord-Nederland. GroenLeven viel voor deze uitreiking in de categorie middelgroot (omzet € 2 miljoen tot € 10 miljoen) omdat de omzetgroei over de afgelopen drie jaar de leidende criteria is voor de nominatie van een FD Gazellen Award. De huidig omzet van GroenLeven bedraagt 70 miljoen.

Trots

Sytse Bouwer, directeur GroenLeven: “Geweldig om de gouden FD Gazellen Award voor het snelst groeiende bedrijf in ontvangst te mogen nemen! Dit is een prachtig nieuw hoofdstuk uit het jongensboek ‘GroenLeven’. Het is een groot compliment naar ons bedrijf en onze medewerkers die dag in, dag uit hard werken en klaar staan voor onze klanten. Ik ben dan ook ontzettend trots op hen!”

FPH8595

Snelst groeiende ondernemingen

In Heerenveen zijn opvallend veel snel groeiende bedrijven, waaronder ook sponsoren van sc Heerenveen. Naast Groenleven behoren ook Speedbooks Software (software ontwikkeling) en OrangeGas (tankstations duurzame brandstoffen) tot de snelst groeiende ondernemingen van Friesland. Ook Health2Work uit Surhuisterveen is één van de snelle Friese groeiers.

De FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen is het belangrijk dat het bedrijf een goede omzetgroei heeft en daarnaast een stabiele en gezonde financiële positie. De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info.