sc Heerenveen - PSV
16 februari, 19:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

‘Ik heb nog nooit zo’n slechte verjaardag gehad’

Gepubliceerd op 13 februari 2016 22:48
‘Ik heb nog nooit zo’n slechte verjaardag gehad’

Joey van den Berg vierde vandaag zijn 30ste verjaardag, maar reden om te feesten was er niet. sc Heerenveen werd in Arnhem door Vitesse van het kastje naar de muur gestuurd en verloor kansloos met 3-0. ,,Ik heb nog nooit zo’n slechte verjaardag gehad,’’ bekende de aanvoerder na afloop voor de camera van Fox Sports.

sc Heerenveen had zes jaar op rij niet verloren in Arnhem, maar kwam er vanavond niet aan te pas. ,,We wisten dat Vitesse goed kan voetballen, als je dan niet minimaal met dezelfde inzet speelt, wordt je weggetikt. De ruimtes werden zo groot, dat ik alleen maar rondjes liep. Dit is heel teleurstellend,’’ baalde de jarige van de nederlaag.

Van den Berg kon de nederlaag, maar vooral de manier waarop sc Heerenveen zich presenteerde, maar moeilijk verkroppen. ,,Af en toe zat het me tot hier en had ik de neiging om er vol op te klappen. We weren van links naar rechts getikt, dit was niet leuk.’’ De aanvoerder vond niet dat hij de ploeg op sleeptouw had moeten nemen. ,,Ik weet dat iedereen naar mij kijkt, maar ik kon het vandaag ook niet,’’ aldus de middenvelder die ook zijn teamgenoten niet in staat zag het voortouw te nemen.