Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Kaartverkoop ADO Den Haag uit 2019-2020

Gepubliceerd op 1 augustus 2019 14:20

Kaarten kopen

Koop je toegangskaarten op één van de onderstaande manieren:

1. Online Ticketing  
Start verkoop Online Ticketing: vrijdag 18 oktober 2019 - 9:00 uur
Einde verkoop Online Ticketing: vrijdag 1 november 2019 - 9:00 uur

Online Ticketing

2. App  
Start verkoop App: vrijdag 18 oktober 2019 - 9:00 uur
Einde verkoop App: vrijdag 1 november 2019 - 9:00 uur

App (Apple Store) App (Google Play Store) 

3. Feanstore  
Start verkoop Feanstore: vrijdag 18 oktober 2019 - 9:00 uur
Einde verkoop Feanstore: donderdag 31 oktober  2019 - 17:00 uur

Het is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van de Feanstore kaarten te kopen.

Informatie

(S)CC-verplichting: ja
Aantal kaarten: 1 per (S)CC

Prijzen

Plaats Prijs*
Eigen vervoer € 9,-
Buscombi € 20,-

* Niet-leden (en donateurs) van supportersclub FeanFan betalen ter plekke € 10,- in de bus bij.De directie behoudt zich het recht voor de prijsstelling tussentijds aan te passen.

Vervoer en parkeren

Wanneer je een kaart koopt voor deze wedstrijd ontvang je een e-ticket. Je dient dit e-ticket geprint mee te nemen naar het omwisselpunt. Omwisselen kan vanaf 15:15 uur bij de ingang van het gastenvak.BusvervoerVertrektijd bus: 12:45 uurDe busreis wordt georganiseerd door supportersclub Feanfan. Niet-leden en donateurs van supportersclub Feanfan betalen ter plekke € 10,- in de bus bij. De bussen vertrekken vanaf het Abe Lenstra stadion.Eigen vervoerAuto's moeten verplicht parkeren bij het gastenvak.
Hier vind je de parkeerkaart


Reizen met 9-persoons-busjeSupporters die zelf een busreis willen organiseren, kunnen zich tot uiterlijk een week voorafgaand aan de wedstrijd melden bij onze Supportercoördinator en informeren naar de mogelijkheden. Onaangekondigde bussen lopen het risico teruggestuurd te worden.Het reizen per 9-persoonsbusje dient altijd te worden aangemeld met namen en relatienummers van de passagiers via .Openbaar vervoerHet bezoeken van het centrum alsmede het reizen met openbaar vervoer is niet toegestaan.Klik hier voor meer algemene informatie over uitwedstrijden. 

Seizoen- en clubkaartverplichting

Voor deze wedstrijd geldt een (seizoen)clubkaartverplichting van 1 op 1. Je kunt maximaal 1 toegangskaart per seizoen- of clubkaart kopen. Supporters moeten de persoonlijke seizoen- of clubkaart én een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen. Bovendien is een uitregistratie verplicht.