sc Heerenveen - ADO Den Haag
22 februari, 19:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Kinderen beleven prachtige middag bij De Bios Drachten

Gepubliceerd op 3 mei 2018 12:10
Kinderen beleven prachtige middag bij De Bios Drachten

Hoe gaat het met Stijn Schaars? Wat zijn jullie verbeterpunten? En hoeveel paar voetbalschoenen hebben jullie? Het is zomaar een greep uit de vele vragen die jonge fans gister in De Bios Drachten aan Marco Rojas, Morten Thorsby en Lucas Woudenberg stelden. Ruim 100 fans genoten daar van een echte sc Heerenveen-middag bij kidspartner De Bios Drachten.

02052018238867_FPH_1230

Een klein beetje spannend was het wel, toen de kinderen de bioscoop in stapten en ontvangen werden door Heero. Eén voor één gingen ze op de foto met de mascotte om vervolgens de grote filmzaal binnen te stappen. Daar keken de kinderen samen naar de film Sherlock Gnomes. Na afloop van de film werden de spelers één voor één naar binnengeroepen voor een heuse persconferentie. Bijna alle kinderen stelden een vraag aan de spelers. Bijvoorbeeld over wie er het meeste keer kon hooghouden. Marco Rojas kwam tot 1200 keer, maar Morten Thorsby had het record met 2669!

02052018238864_FPH_1202

Na afloop kregen alle kinderen een elftalposter en was het tijd voor een Meet and Greet met handtekeningen. Onder het genot van een heerlijke maaltijd werd de dag in de bios afgesloten. Een topmiddag voor zowel de kinderen als de spelers!

Klik hier voor meer informatie over kidsclub partner De Bios Drachten.