sc Heerenveen - FC Utrecht
16 december, 12:15 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Luciano Narsingh naar PSV

Gepubliceerd op 16 juli 2012 14:16
Luciano Narsingh naar PSV

sc Heerenveen en PSV hebben een akkoord bereikt over de transfer van Luciano Narsingh (21) naar PSV.

Luciano Narsingh kwam via AVV Zeeburgia en de jeugd van Ajax en AZ in 2006 naar de voetbalacademie van sc Heerenveen. Op 29 oktober 2008 debuteerde hij voor sc Heerenveen in de Eredivisie tegen Vitesse. Hij viel toen in voor Danijel Pranjic.

De vleugelaanvaller speelde 62 competitiewedstrijden voor sc Heerenveen, waarin hij dertien keer scoorde. Afgelopen seizoen was hij ‘de koning van de assists’ in de Eredivisie met twintig assists en scoorde hij acht maal. Ook werd hij geselecteerd voor de EK-selectie van het Nederlands elftal. Vanaf 2010 speelde Narsingh al in Jong Oranje.

Na afloop van het afgelopen seizoen gaf Narsingh, wiens contract bij sc Heerenveen doorliep tot en met 2013, te kennen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. sc Heerenveen en Luciano Narsingh hebben vervolgens gekeken naar een mogelijke overstap naar een andere club. In PSV is de nieuwe club voor Luciano Narsingh gevonden.

sc Heerenveen is Luciano zeer erkentelijk voor zijn inzet en bijdragen voor de club. We gaan Luciano zeker missen, maar gunnen hem het allerbeste in de rest van zijn carrière.

directie sc Heerenveen