Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Makkelie leidt zaterdag uitduel op De Vijverberg

Gepubliceerd op 2 oktober 2018 12:20
Makkelie leidt zaterdag uitduel op De Vijverberg

De KNVB heeft Danny Makkelie aangesteld als scheidsrechter voor de uitwedstrijd van sc Heerenveen van zaterdag tegen De Graafschap. Makkelie wordt in Doetinchem bijgestaan door zijn assistenten Mario Diks en Hessel Steegstra. Vierde official is Sander van der Eijk en de VAR is Clay Ruperti. De aftrap in stadion De Vijverberg is om 20.45 uur.

Danny Makkelie floot sc Heerenveen dit seizoen nog niet eerder in competitieverband. De laatste keer dat een duel van sc Heerenveen onder leiding van de arbiter stond was op 6 mei 2018, tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (2-3).
 
De 35-jarige arbiter fluit sinds het seizoen 2009/2010 op Eredivisieniveau. Hij floot sc Heerenveen voor het eerst in de Eredivisie op 25 oktober 2009 tijdens de uitwedstrijd tegen Willem II (4-1). Makkelie floot sc Heerenveen in het verleden 17 keer eerder in de Eredivisie (W6-G4-V7).
 
Makkelie floot dit seizoen tot dusver zes Eredivisiewedstrijden. De laatste wedstrijd was het treffen tussen Heracles Almelo en FC Emmen tijdens afgelopen speelronde.