Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Meet & Greet voor winnaars Doelpuntactie Sportief Partnership

Gepubliceerd op 29 november 2018 11:50
Meet & Greet voor winnaars Doelpuntactie Sportief Partnership

In de lobby bij de receptie zit een groepje kinderen te wachten op wat komen gaat. Nog even en dan worden zij opgehaald voor een Meet & Greet met twee spelers van sc Heerenveen. Een aantal kids staan te popelen om te beginnen, anderen zijn toch wel een tikkeltje zenuwachtig. En dan is het zover, ze mogen mee naar boven.

Ze hebben deze Meet & Greet gewonnen als beloning voor hun inzet tijdens de Doelpuntactie van afgelopen seizoen bij hun vereniging. Omdat hun cluppie Sportief Partner is van sc Heerenveen waren er extra mooie prijzen te verdienen. Die wilden ze graag winnen, dus daarom hebben ze extra goed hun best gedaan!
 
Ze mogen naar de perszaal, waar ook altijd de persconferenties worden gegeven na de wedstrijden. Achter de tafel zitten de spelers Mitchell van Bergen en Jizz Hornkamp. Maar dit keer worden de vragen niet gesteld door journalisten, maar door de winnaars zelf!

Wat is je favoriete team bij FIFA? Wie is je favoriete teamgenoot? Wat is je lievelingseten? Hoe laat ga je altijd op bed? Hoe word je profvoetballer? Etc. 

27012014244116_FPH8174

Alle vragen werden uitgebreid beantwoord door Van Bergen en Hornkamp. Er werd veel gelachen en de spelers hadden goeie tips voor de jeugdspelers van de partnerverenigingen van sc Heerenveen.
 
Voor Linde, van Heerenveense Boys, was deze bijeenkomst helemaal speciaal. Zij heeft namelijk de hoofdprijs gewonnen tijdens de Doelpuntactie van vorig seizoen. In haar eentje haalde zij bijna €500,- op voor haar club. Het shirt van sc Heerenveen, met handtekeningen van alle spelers, heeft zij dan ook dik verdiend!
 
Voor dit seizoen staat er een sponsorloop gepland voor de clubs die meedoen aan het Sportief Partnership. Ook daarbij zullen weer mooie prijzen te winnen zijn. De winnaars van afgelopen seizoen gaan zeker weer hun best doen, want het was een geslaagde middag!

Doet jullie club al mee?

Kijk voor meer informatie over het Sportief Partnership op www.clubplan.nl/scheerenveen.
 
Doet jouw club nog niet mee, maar zou je dat wel graag willen? Klik dan hier

Langs deze weg willen wij alle winnaars nogmaals feliciteren en bedanken voor hun leuke vragen: Gandro, André en Jens (ASC ’75), Jesse, Wessel en Jannick (CVVO), Mats, Luc en Ruud (Drachtster Boys), Mike, Sem en Julian (FC Wolvega), Quint, Dean en Kars (Flevo Boys), Linde, Thomas en Nathan (Heerenveense Boys), Tijn, Jarno en Almer (IJVV), Davey, Justin en Renzo (Zeerobben).

27012014244119_FPH8191
27012014244115_FPH8193