Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Ødegaard en Thorsby stunten met Jong Noorwegen

Gepubliceerd op 11 oktober 2017 09:29
Ødegaard en Thorsby stunten met Jong Noorwegen

Morten Thorsby en Martin Ødegaard hebben in het EK-kwalificatietoernooi met Jong Noorwegen voor een stunt gezorgd. De Scandinaviërs versloegen Europees kampioen Duitsland met 3-1 dankzij doelpunten van Thorsby (2x) en Ødegaard (1x). Voor Jong Duitsland was het de eerste nederlaag in het EK-kwalificatietoernooi in ruim zeven jaar.

Behalve de Noren kwamen ook andere internationals van sc Heerenveen in actie. Denzel Dumfries startte bij Jong Oranje in de basis. In Kiev speelde de ploeg van Art Langeler gelijk tegen Oekraïne (1-1).

Reza Ghoochannejhad kwam niet in actie. Hij zag vanaf de bank toe hoe Iran met 1-1 gelijkspeelde in de vriendschappelijke oefeninterland tegen Rusland. Ook Julius Magnusson speelde met IJsland O21 gelijk. Het duel tegen Albanië eindigde in 0-0.

Trevor Doornbusch en Vanja Drkusic troffen elkaar in het duel tussen Slovenië O19 en Oranje O19. De Oranjetalenten sleepten in het slotduel van het EK-kwalificatietoernooi een 2-2 gelijkspel uit het vuur. Kik Pierie en Aleksander Palamar kwamen niet in actie.